24 uur per dag,
7 dagen per week
beschikbaar bij storing

dé specialist

Ben jij op zoek naar dé specialist op het gebied van oventechniek? Dan kan je bij HebacoBrouwer terecht. Al bijna 70 jaar bieden wij een hoogwaardige dienstverlening aan in de vorm van een storingsdienst en het uitvoeren van onderhoud aan bakkerijovens. Daarnaast hebben wij meer dan 8 jaar ervaring in het zelf ontwikkelen en produceren van verschillende typen ovens.

Onze diensten

Bij ons kan je terecht voor verschillende diensten. Indien je problemen en storingen ervaart met één van jouw ovens, dan kan je onze 24/7 storingsdienst inschakelen. Bovendien zijn wij ook dé juiste partij als het aankomt op het periodieke onderhoud van de ovens. Wanneer je storingen wilt voorkomen, dan is het uitermate belangrijk dat je de ovens regelmatig laat onderhouden. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe oven zit je bij HebacoBrouwer goed. Wij produceren onze eigen ovens en kunnen er daardoor voor zorgen dat de prijs laag en betaalbaar blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Als je ervoor kiest om een product door ons te laten leveren, kunnen wij deze ook gelijk voor je plaatsen.

Bij het opleveren van de ovens gaan wij altijd voor het perfecte bakresultaat. Er wordt nauwlettend gekeken naar het bakproces en wordt de oven optimaal afgesteld. Mochten hier aanpassingen voor nodig zijn, dan kunnen wij dat direct voor je regelen. Bovendien gaat alles in samenspraak met de klant en kunnen wij ervoor zorgen dat de oven geheel naar wens en op maat gerealiseerd wordt.

Naast het produceren en leveren van ovens, doen wij hetzelfde voor rijskasten en RVS afzuigsystemen. Benieuwd of wij datgene hebben waar je naar zoekt? Neem contact op met één van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van de volgende machines en bewerkingen:

Diversen:

Vrijblijvend een bakkie koffie doen?

Durma Fiber Laser

Voor het lasersnijden van alle soorten RVS, aluminium en staal bent u bij ons aan het goede adres. De maximale grootte die wij voor u kunnen snijden is 3000 x 1500 mm. De maximale snijdiktes zijn: rvs 6 mm. Staal 15mm. Voor uw snijwerk kunt u uw eigen ontwerptekening aanleveren, wij bieden ook de mogelijkheid om uw ontwerp door ons te laten uittekenen door onze tekenaar.

Safan Hybrid kantbank

Na het snijden van het plaatmateriaal kunnen we de scherpe randen ook afbramen met onze afbraammachine. Deze bewerking zorgt voor een gladde afwerking en voorkomt enige verwondingen.

Voor de verdere bewerking tot een volledig eindproduct, maken wij gebruik van onze kantbanken. Deze machines kunnen uw plaatwerk buigen en in elke gangbare vorm en toepassing.

Wat zorgt voor het succes van HebacoBrouwer?

Sinds dat het bedrijf is opgericht, merken wij dat veel klanten tevreden zijn met wat wij bieden en leveren. Dit zien wij natuurlijk ook terug in de groei van het bedrijf. In de afgelopen jaren hebben wij veel leuke verhalen mogen ontvangen van klanten en dit zorgt ervoor dat wij elke dag weer vol met passie aan de slag gaan. Volgens onze klanten bezitten wij drie onderscheidende kenmerken:

Voor de verdere bewerking tot een volledig eindproduct, maken wij gebruik van onze kantbanken. Deze machines kunnen uw plaatwerk buigen en in elke gangbare vorm en toepassing.

Maatwerk

Wij kunnen maatwerk bieden voor al onze klanten. De klanten die wij bedienen zijn zowel lokale ambachtsbakkers als de grotere bakkers met meerdere vestigingen.

Wij houden ervan om mee te denken met onze klanten. Door onze ervaring en het feit dat wij zelf onze ovens produceren, is het mogelijk om een oven geheel naar wens en op maat geleverd te krijgen.

Service

Een grote kracht achter bedrijf is de service die wij kunnen verlenen. Bovendien beschikken wij over een breed netwerk van servicemonteurs en staan wij garant voor een 24/7 storingsdienst.

Doordat wij alles zelf doen, kunnen wij snel schakelen met de klant en zorgen wij ervoor dat eventuele storingen doeltreffend opgelost worden. Wij hebben zelfs een eigen applicatie, waarbij wij alle historie van de klant bijhouden.

Betaalbare ovens

Vaak gaan kwaliteitsproducten en een topservice hand in hand met een duur prijskaartje.
Wees gerust!

Doordat wij alles zelf doen en de productie ook zelf uitvoeren, zorgen wij ervoor dat de ovens en de bijbehorende service betaalbaar blijven!

Ons doel is om klanten te ontzorgen tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Wat klanten over ons zeggen